perjantai 23. syyskuuta 2011

Blogin lukijat ovat tärkeitä

Olen aivan ihmeissäni, kun katson tämän blogin tilastoja, että lukijoita on jo monta sataa. Voi kun saisin sen jotenkin näkyviin, että lukijatkin sen näkisivät. Pidän sitä suurena voittona, koska haluan nimenomaan levittää tietoa narsismin uhriksi joutumisesta.

Tämä blogi on kunnianosoitus niille ihmisille, jotka ovat kärsineet narsistin läheisyydessä eivätkä koskaan ole saaneet siihen myötätuntoa. Narsistin puolisona eläminen murtaa ihmisen itsetunnon ja omanarvontunteen täysin. Jos ei yhtään tiedä mistä on kysymys jää, vaan entistä pahemmin jumiin tilanteeseen. Haluaisin, että nämä kirjoitukseni auttaa jotakin pääsemään helpommalla, kun minä olen  päässyt.

Se, että lukijoita on jo nyt näin paljon kertoo, että on tarvetta puhua julki näitä asioita. Toivoisinkin, että nykyiset lukijani levittävät sanaa tästä blogista ja laittavat, vaikka linkin omasta blogistaan. Toivoisin myös, että tähän tulisi kommentteja ja vuorovaikutusta, että muutkin saman kokeneet kertoisivat kokemuksistaan.

En myöskään halua pahaa kenellekään jolla on narsistinen persoonallisuus häiriö, ei ihminen tahallaan kasva sellaiseksi. Omien läheisteni kohdalla näen selvästi, että heidän lapsuutensa on ollut niin traumaattinen, että heillä ei ollut aineksia terveeseen persoonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti