torstai 15. syyskuuta 2011

Minun eka blogi

Sen verran pyydän apua lukijoiltani, että laittakaa kommenttia, jos on jotain mitä pitää muuttaa blogin ulkoasussa tms. Olen todella tumpelo tietokoneen kanssa, räpelsin varmaan viikon, että sain tämän blogin tähän kuntoon.

Aikomukseni oli avata tämä blogi 11.9 suuren katastrofin vuosipäivänä, mutta eihän se niin vaan käynyt. Luin noita bloggerin ohjeita pari tuntia, ennen kuin uskaltauduin kokeilemaan. Muutama ystävättäreni kirjoittaa blogia, esimerkiksi yksi kosmetologi, ja ajattelin, että ne voisin laittaa listaksi tuohon sivulle. Varmaan pienyrittäjille olisi apua, jos heidän bloginsa olisi jollain listalla.

Olen jonkin verran käynyt lukemassa blogeja, mutta aika paljon on jotain "hömppä" aiheita, eli meikkausta, biletystä yms. En enää vapaa aikaani haluaisi sellaiseen käyttää, niin vinkatkaa, jos tiedätte hyviä asiapitoisia blogeja.

Valokuvia en osaa vielä siirtää, mutta olen suunnitellut, että voisin ottaa kissani kuvauskohteeksi. Nyt olenkin kuvannut kissoja erityisesti, koska naapurissa on kolme kolmekuista kissanpentua. Katsotaan nyt, miten tässä edistyn ja opin.

Pahoittelen myös kirjoitusvirheitä. Tiedän tekeväni paljon pilkkuvirheitä, ja käytän liian pitkiä lauserakenteita. Isot kirjaimet, ja yhdyssanat ovat myös vaikeita. Antakaa ne kuitenkin anteeksi, ja lukekaa vain asiasta. Yritän siihenkin hankkia jonkun kirjan, että korjaan tuota äidinkielen taitoa.

2 kommenttia:

  1. Blogisi on hyvä :) Sisältö ratkaiee, ei ulkoasu, vaikkei siinäkään ole moittimista :) Anneli2

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että löysin tämän blogin. Ja vieläpä sinä olet selviytynyt narsistin kynsistä pois ja saanut terveen parisuhteen. Luen varmasti koko blogin läpi, koska haluan itsekin löytää keinon selviytyä narsistin kynsistä.

    VastaaPoista